Suomalaisen MariElla Labels Oy:n digitaaliset, muotialan yrityksille suunitellut EllaFashion-hintalaput on suunniteltu monikanavaisen muodin vähittäiskaupan tarpeisiin. Ne auttavat vähittäiskauppiaita yhtenäistämään fyysisen kaupan sekä verkkokauppansa hinnoittelua. Hintalaput palkittiin RBTE Innovation Award -palkinnolla Lontoossa järjestetyssä Retail Business Expossa aiemmin toukokuussa.

– Digitaalisten hintalappujemme avulla muodin vähittäiskauppias voi muuttaa tuotteidensa hintoja etänä sekä ilman manuaalista työtä ja seurata sekä reagoida myyntiin kaikissa kanavissa ajantasaisesti. Dynaamista hinnoittelua hyödyntämällä kauppias voi välttää hintaeroja verkkokaupan ja fyysisen kaupan välillä esimerkiksi alennusmyyntien aikaan sekä nopeuttaa hintojen muuttamista ilman erillistä hintalappujen lisäämistä, kuvaa Minna Nurmisalo, MariElla Labels Oy.

EllaFashionin sähköiset hintalaput ovat ohuita ja kevyitä, ja ne ovat integroitavissa vähittäiskauppiaan jo käyttämiin järjestelmiin. Siten esimerkiksi verkko- ja fyysisen kaupan yhteisen varaston tilannetta voidaan seurata reaaliajassa. Esimerkiksi Verkkokauppa.com on käyttänyt MariElla Labelsin digitaalisia hintalappuja jo vuodesta 2010.
http://www.julkaisija.fi/mariella-labels-oyn-digitaaliset-hintalaput-palkittiin-innovaatiopalkinnolla-lontoossa/

Contact Us

We are happy to help you, send us your message.


1500 characters left